PROIECT

Grant Residence este un proiect rezidențial construit cu responsabilitate față de mediu, care beneficiază de o locație privilegiată, în apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.

Complexul pune la dispoziția locatarilor săi 28 de apartamente cu 2 camere și 3 camere, toate acestea beneficiind de terase spațioase și locuri de parcare în subsolul imobilului.

Ansamblul a fost gândit ținând cont de nevoile și dorințele clienților, de aceea, locuind în Grant Residence veți avea parte de confort și siguranță.

CONFORT: Terase spațioase, lift Schindler, locuri de parcare subterane, parcare pentru biciclete

SIGURANȚĂ: Instalație de interfon, supraveghere video, proiectare antiseismică, complex cu circuit închis

COMUNITATE: Ne-am propus să vă oferim mai mult decât un ansamblu de apartamente. Nu vindem doar metri pătrați, ci un stil de viață. Ne dorim ca prin fiecare detaliu să atingem toate aspectele care țin de un mod de viață relaxat, modern și accesibil, în care sentimentul de apartenență la o comunitate nu poate decât să adauge un plus de farmec serilor petrecute în familie sau cu prietenii.

SISTEM CONSTRUCTIV

Imobilul beneficiază de proiectare antiseismică, structura de rezistență este asigurată de un sistem mixt de cadre și diafragme din beton armat, cu planșee din beton armat ( Oțel – Beton BST 500).

Pereții exteriori sunt realizați din cărămidă eficientă Porotherm cu grosime de 25 cm, ce conferă un confort termic superior, îmbunătățit prin placarea cu sistem termoizolant de fațadă – compus din polistiren, tencuială decorativă cu proprietăți hidrofuge și cărămidă aparentă.

Compartimentarea interioara a apartamentelor este realizata din caramida tip BCA, cu grosimea de 12 cm, tencuita pe ambele parti, pentru o bună izolare fonică.

Tâmplăria exterioară este realizată din profile pentacamerale de PVC, marca Veka, armat cu oțel zincat, feronerie Roto NT, având geam termopan cu protecție low-E.

SISTEM DE INSTALAȚII

Băile sunt finisate cu gresie și faianță de import, marca Marrazi, rezervoarele îngropate, robinetăria și obiectele sanitare din gama Ideal Standard.

Încălzirea și apa caldă menajeră sunt asigurate de centrala termică proprie, în condensație, marca Wiesmann (5 ani garanție), iar contorizarea utilităților se face individual pentru fiecare apartament.

Aparatele și echipamentele electrice sunt marca Vimar – Italia.

FINISAJE

În apartamente, vopsitoria pereților și a tavanelor este realizată cu vopsele superlavabile, culoare standard alb.

În dormitoare, hol și living, pardoseala este realizată din parchet laminat. Ușile interioare sunt de tip celular, marca Pinum, cu feronerie din inox satinat.

Holul de acces și casa scării imobilului sunt placate cu finisaj ceramic, pentru trafic intens.

Imobilul este echipat cu lift Schindler de 5 persoane, ce face legătura între subsolul clădirii și etajele curente.

Imobilul este racordat integral la rețelele de alimentare cu apă, canalizare, energie electrică, gaze naturale, telefon, cablu TV.

INVESTIȚIE

Orice achiziție imobiliară este și o investiție, o metodă sigură de economisire pe termen lung. Datorită locației, într-o zonă rezidențială în care piața imobiliară este în plină ascensiune, lângă noul pol de business, Polithenica – Grozăvești, valoarea unei locuințe în Grant Residence va crește în timp și va fi ușor de lichidizat, în cazul unei revânzări.

În același timp, dacă închiriați apartamentul după achiziție, veți avea un randament brut între 6-8% pe an, mult superior unui depozit bancar.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.